JUCKER HAWAII Skimboard KEIKI PURE

Artikelnummer: JH-SK-09

EAN: 4250427603735

Categorie: Skimboards

Producent:

Direct beschikbaar

Levertijd: 1 - 4 werkdagen


59,95 €

incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering Binnen DE , Verzending

Kies belastingzone / land van levering

Oude prijs: 69,95 €
JUCKER HAWAII Skimboard KEIKI PURE

PLEZIER OP HET BOARD VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN NIVEAUS: De Keiki Pure skimboard is perfect voor zowel beginners als gevorderden. Met zijn vorm geïnspireerd op een wakeboard, is het ideaal voor degenen die vanaf het begin een paar trucjes willen leren.

GROOT BEREIK VAN GEBRUIK: De JUCKER HAWAII skimboard kan worden gebruikt op het strand, bij het meer of in de rivier.

GEWICHTSKLASSE 25 tot 90 kg: Het board meet 90 cm x 45 cm x 0,7 cm, waardoor het de perfecte maat is voor de gewichtsklasse van 25-90 kg.

HOGE KWALITEIT: De JUCKER HAWAII KEIKI skimboard is een hoogwaardige skimboard gemaakt van 100% echt hout. Het board bestaat uit 5 lagen geperst en geïmpregneerd esdoornhout.

SNEL EN LICHTGEWICHT: Met een gewicht van 2 kg is de skimboard een absoluut lichtgewicht. Dankzij zijn Nose Rocker glijdt het sneller dan gewone skimboards.

MOOIE HOUTAFWERKING: We hebben er bewust voor gekozen om geen kleurrijk ontwerp te gebruiken. We geloven dat de natuurlijke houtafwerking het board een nobele en bijzondere uitstraling geeft. Het JUCKER HAWAII-logo is laser-gegraveerd in de bovenkant van de skimboard.

WAX VOOR JE BOARD: Voor extra grip op je skimboard, gebruik Mr. Zog's surf- en skimboardwax, ook bekend als "Sexwax". Sinds 1972 zorgt het bedrijf voor uitstekende grip op surfplanken en skimboards. Het is verkrijgbaar in verschillende varianten voor verschillende watertemperaturen.

MEER DAN 150.000 TEVREDEN KLANTEN: Het vertrouwen van meer dan 150.000 klanten is een duidelijke verklaring - Jucker Hawaii is de nummer 1 op de skimboardmarkt.

GEBRUIKSAANWIJZING: Het board wordt in zeer ondiep water voor je gegooid en met een beetje vaart glijd je erop. In het begin zul je proberen je evenwicht te bewaren en met een beetje oefening kun je steeds sneller gaan. Skimboarden zal nooit saai worden, want er zijn altijd nieuwe trucs te leren.Details

  • De plank meet 90 cm x 45 cm
  • Een hoogwaardige skimboard - Ideaal voor kinderen, beginners en gevorderden.

 

Gemiddelde artikelbeoordeling

#global.firstReview#: